Zeolit-http://bit.ly/1DXUazr

Zeolitul este un mineral rar în natură, care are o sarcina ionică negativă. Acest zeolit ​​permite acele cristale  sa angreneaze substanța încărcata pozitiv, iar partile  le izoleaza in procesele biochimice din organism. Zeolitul are capacitatea rară de absorbție ridicat și schimb de ioni de substante incarcate pozitiv din mediul înconjurător, în timp ce nu pierde și nu distruge propria noastră structură.

Nano-particule de clinoptilolit zeolit ​​activat aduce celulare la nivel nutrienți cationilor si mineralele esentiale care au acumulat treptat însușiri de rețea în perioada de formare, precum și produsele reziduale legate de metabolism, eliberând apa liberă conținută înrețeaua cristalină, îmbunătățirea membrana celulelor potențial și etanșeitatea agenți nocivi și reglare stare acidobazonol.

Principiul de schimb ionic permite zeolitul din organism elimina selectiv mercur, arsenic, cadmiu, plumb, aluminiu, nichel, sau un număr de  celule cancerigene și a substanțelor virale, diferite radicalii liberi și alte substanțe toxice și periculoase, inclusiv pesticide, erbicide, aflatoxine, nitrozamine, amoniac , micotoxine, lactați, particulele radioactive, radiații UV, produse secundare de medicatie, anticonceptionale, chimioterapie, radioterapie, droguri, alcool, țigări,și diverse componente oxidant de viruși, alergeni și alte substanțe nocive, care sunt toate de încărcare ionica pozitiva.

Substanțe toxice care zeolitul atrage în interiorul cuști, sunt eliminate din organism prin procesul normal de eliminare, în timp ce cationi esențiale și alte elemente nutritive, care forțat inițial din cuști zeolit, remineralizeazã și hrănesc corpul și continuă să aibă un efect pozitiv in organism.

Oamenii de stiinta din domeniul medicinei cuantice  au folosit  zeolit si au constatat,ca ​​în soluție apoasă creează un câmp electromagnetic care acționează asupra potențialului bioelectric al celulelor. Sub influența potențiale bioelectrice îmbunătățite, celula îndeplinește funcțiile sale cu putere și vitalitate a crescut, contribuind la vindecarea de sine a corpului.Spre deosebire de activitatea biofizic zeoliți în care are loc corpul timp de 4-5 ore după administrare, câmpul electromagnetic al unei soluții apoase de zeolit ​​este activ timp de numai două ore. Studiile toxicologice au demonstrat că organismul uman recunoaște ca fiind al său substanță zeolit ​​care nu este depozitat în organe, dar este complet eliminat din organism.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s