Universul impreuna cu mine suntem tot.

1231239809tZO7RR
Sunt chei simple ce pot schimba viata si misca energia sacra.

Din aceasta clipa o sa va spun adevari cosmice care o sa va ajute sa simtiti tot ceea ce e in univers.Cred  si sunt sigura ca intr-adevar ,vor fi  mari schimbari la scara planetara care vor transforma complet lumea.

Este bine sa stiti ca schimbarile sunt simple si ar fi bine sa le introduceti in modul vostru de a actiona,de a trai.

Lucruri simple,ca apasarea pe un buton pentru a deschide o usa.

O sa va scriu ceea ce am invatat prin initiere de la vechi maestrii si am mostenit de medium  adevarului,dreptatii si  iubirii.In acest scop unic am devenit depozitara Maestrilor din secole trecute.Acesti  Initiati Maestri au lasat mostenire chei simple de a duce viata pe care o dorim ,in bucurie si liniste.Aceasta mostenire a fost mult timp ascunsa,dar acum e timpul sa stie toti cei care u depasit momentul trecerii in noua energie.Stiu si simt, ca meritati  si sunteti demni sa fiti fericiti.

Dar pentru aceasta stare e bine sa fiti seriosi,perseverenti,increzatori,plini de credinta- ca va veti putea transforma viata complet!

Prima cheie este sa va mentineti starea de echilibru,corpul sa fie un templu si sa-l ingrijiti cum se cuvine,si uniunea dintre trup si suflet nu poate nici o clipa sa inceteze.Asta inseamna …ca este prietenul tau si e bine sa ai mare grija de el si sa-l asculti.Sa fii acasa cu tine ,sa te asculti,asa ai vitalitate si energia e cu tine.Pentru asta este nevoie de miscare fizica,ordine,curatenie,fizica si psihica.Daca am uitat invatam cum am fi acum un copil si primim informatii despre lumea inconjuratoare prin cele cinci simturi,prin joaca si exercitii,asa se dezvolta coordonarea miscarilor,comunicarea ce cei din jur.In acesta peroada din viata toto copii fac ceea ce simt,dupa instinct si asa reactoneaza si adultul la gesturile copilului.Apar constrangerile educative care duc la perturbatii,boli,dezechilibre emotionale si mentale ,si asa asa pierdem contactul cu ,,copilul din noi”.Dar in momentul cand ne trezim din nou la viata,poate sa infloreasca din nou.Pentru asta avem nevoie de o regresie in timp,ca sa regasim miscarile respiratorii,sunetele,intinderileatitudinile,mimica,adormirea,trezirea,descoperirea corpului si a mediului inconjurator,sa traim liberi in intimitate.Asa ne eliberam de tensiuni,renaste copilul din noi,se reface fizicul,sufletul,mintea.Bariera care e bine sa fie depasita e sa scapam de ,,bariera ridicolului”,sa fim toleranti si intelegatori cu noi si cu cei din jur,asa revenim in lumea noua  mai frumosi,puternici,dinamici si supli.

Prin imagini si vizualizari mentale ,putem sterge programe trecute,corecta obiceiuri,schimbam viata asa cum dorim.Prin relaxare simpla,concentrare pe respiratie,numaram sa scapam de ganduri si aducem in planul mental filmul dorit.

Prin contractii musculare  si incordare in ritmul respiratiei controlam corpul si il punem in forma maxima.

Mersul pe jos este o energie blanda care ne ajutapentru dezvoltarea si dinamismul corpului si armonia functiilor sale.Mersul pe iarba,pe nisip,ne incarca cu energie.

Eliberam tensiunea blocata in plamani prin respiratie se face prin lipirea buzelor si expiram cum am sufla printr-un tub.

Sa ne destindem e simplu ca buna ziua prin amintirea culorii violet din meditatia simpla de dimineata care ne vine de deasupra si intra in tot corpul.

Sa poti fi tu ,e bine sa inveti sa-ti dai frau liber la emotii asa cum vin,nu e bine sa reprimam energii.

Teama e o emotie utila ,e gardianul care ne avertizeaza ca urmeaza ceva neplacut si directia nu este buna.

Mania apare cand limitele noaste au fost depasite,este nu fata de o nedreptate.Cand se reprima se poate vedea in acest fel:dinti inclestati,pumnistransi,spate rigid,barbia inainte,vocea ridicata si ochii aprinsi.Mania potrivita e o forma de revola la compasiune ,cand e controlata.Prin  strigate ,scapam de manie reprimata.

Tristetea apare cand asteptarile noastre  nu sunt indeplinite.Se vad prin privire abatuta,chip intristat,spate indoit,umeri lasati,brate atrnand,piciorele se tarasc si vorbirea este neglijenta.Atunci cand tinem in noi emotile,viata noastra sagneaza.

Bucuria este energia expansiva a bunei dispozitii,totul in jur si la persoana sclipeste,emana lumina.

Compasiunea apare atunci cand cunoasteti teama,mania,tristetea si bucuria.Asa  ii veti simti pe cei din jur mai usor si vor deveni carti deschise.Asa ajungem la iubire,invatam sa ne aratam emotiile,traim din toata inima,suntem vii.Invatam iubirea care e energia universala si e cheia cea mai importanta care deschide orice usa.

Asa aflam cantecul inimii ,care ne exprima emotiile in rezonanta cu noi si care ne pot schimba rezonanta simplu si imediat pe o voce a inimii.

Exista un buton reset care face minuni,prin putera cunoasterii interioare in tacera mintii,ascultand cantecul inimii.

Acum putem reactiona din instinct prezent si tecem dincolo de gand ,la starea de natural ,unde este o lume noua si fericita.

Experienta voastra acumulata si experimentand ceea ce vam relatat mai sus ,o sa va arate o cale noua de a simti si trai viata natural.

O sa deveniti creatorii prprii a filmului vostru de viata pe scena aleasa de voi.

O sa fiti proprii stapani al destinului vostru o sa comunicati cu templu sacru al interiorului vostru si o sa aflati adevarul despre divinitate,rezonanta,sincronicitate,individualitate in legatura permanenta cu totul si cu oglina interioara.

Important pentru fiecare individ ,este bine ca in fiecare zi sa ne relaxam 15 min(rugaciune,meditatie,tehnici de respiratie),30 min exercitiu fizic,hrana naturala,concentrare 5 min pe un obiect,vizualizarea 5 min a obiectului,detasarea de obict si actiunea  pe ceea ce putem face mai departe.

Pentru vizualizare folositi formula sacra:

OM-ANAHATA-AJNA-KALOU-BIN.

Inainte de orice vizualizare ar fi bine sa stiti ce intrebari puneti.

ASA O SA AJUNGETI LA INTUITIE SPONTANA  SI VIATA DEVINE LUMINA.

(PENTRU INTUITIE-e bine sa fim informati ,subconstientul are solutia la orice ,acum e controlat,iluminarea-evriaca!,verificarea).

Sa nu uitam si de celelante 5 simturi ,care sunt si ele utile daca le simtim si suntem atenti.

Sa nu uitam de starea de iertare,multumire,recunostinta,amintirea viselor constiente,care si ele ne pot ajuta in schimbarea vietii noastre.

Sa nu uitati de la inceput si sa fiti convinsi  ca starea de :fericire,bogatie,belsug,bunastare sunt stari naturale ale fiintei umane. si ca nu am fost creati sa fim nefericiti ,ca universul ne iubeste pe toti la fel,dar alegera mediului,felului de a percepe,eperimenta,cunoaste,ne apartine in mod egal la fel,in momentul cand scapam de energii negative care ne distrug increderea in sine si nu mai gasim motivarea personala de a ne atinge scopurile propuse.

AJUTA-TE TU INSATI SI CERUL TE VA AJUTA!

UNIVESUL E CU TINE ,E IN TINE.

CREDINTA E MAGNETUL VIU A ENERGIEI VII CARE DEVINE MATERIE.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s